Υποστηρίξτε μας

Αγαπητοί φίλοι,

Στην οργάνωση Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος, αγωνιζόμαστε για να δώσουμε χαμόγελο και ελπίδα στον συνάνθρωπο μας που πεινά, που δεν έχει στέγη, που δεν έχει δυνατότητα εκπαίδευσης, που δεν έχει δυνατότητα ιατρικής περίθαλψης, στον συνάνθρωπο μας που υπέστη την βία από συρράξεις ή φυσικές καταστροφές.

Δημιουργούμε υποδομές για καλύτερη διαβίωση και για υγιεινότερες συνθήκες. Ένα ορφανοτροφείο κτίστηκε στην Κένυα για να αγκαλιάσει και να δώσει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε 100 παιδιά. Στη Ζιμπάμπουε δημιουργήθηκε ένα αγρόκτημα όπου έχουν φυτευτεί ελαιόδεντρα από την Κύπρο, δέντρα τροπικών φρούτων και όπου εκτρέφονται αιγοπρόβατα. Τριακόσια παιδιά μπορούν να πηγαίνουν σχολείο να φορούν καινούργια ρούχα και παπούτσια μέσα από το πρόγραμμα αναδοχής το οποίο η Οργάνωση στηρίζει εκεί. Μπορούν να χαμογελούν σε ένα φωτεινότερο αύριο.

Στη Κένυα, έχει δημιουργηθεί ιατρικό κέντρο με πλήρως εξοπλισμένο οδοντιατρείο, μικροβιολογικό εργαστήριο, παιδιατρικό τμήμα.

Με την έμπρακτη υποστήριξη και συμπαράσταση σας, δίνετε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Πιστεύοντας στην ευαισθησία σας, αναμένουμε την αμέριστη συμπαράστασή προς την Οργάνωση.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί Οργάνωσης:

Τράπεζα Κύπρου: 357012551296

Ή

Άμεση εισφορά μέσω paypal χρησιμοποιώντας την πιο κάτω φόρμα:

  Εισφορά

  Τα Στοιχεία σας

  Ασφαλής πληρωμή της συνδρομής σας με

  PayPal Logo

  Τι είναι η PayPal;

  * Αφού γίνει έλεγχος ότι οι πληροφορίες που συμπληρώθηκαν έχουν την σωστή μορφή θα μεταφερθείται αυτόματα στο περιβάλλον ασφαλών πληρωμών της Paypal