Με μουσική κόντρα στους καιρούς.

Διάρκεια:

04/04/2021 - 18/04/2021

Διοργανωτής:

Εθελοντές Γιατροί Κύπρος

Περιγραφή:

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε
μέσω της εφαρμογής Zoom
σ΄ ένα ευχάριστο μουσικό συναπάντημα.

Σ΄ αυτή μας τη συνάντηση, θα παρακολουθήσουμε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα, άρτια επιμελημένο από τους εθελοντές μας.

Εθελοντές μέλη* της Οργάνωσης, έθεσαν στόχο σε αυτές τις πρωτόγνωρες εποχές που διανύουμε, μέσα από τη μουσική τους, να μας προσφέρουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και στο τέλος όλοι μαζί να ενισχύσουμε με ιατρικό εξοπλισμό, τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο σκοπός αυτής της δράσης λοιπόν είναι να επιστρατεύσουμε όλη την ευαισθησία που μας διακατέχει και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να προσφέρουμε ξανά στη πρώτη γραμμή. Εκεί που οι επαγγελματίες υγείας, αδιάκοπα και ακούραστα εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουν και την πανδημία του κορωνοϊού. Εκεί, που οι ασθενείς νοσηλεύονται με άμεσο κίνδυνο της ζωής τους και χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών τους κυρίως με ειδικά μηχανήματα.

Επιστρατεύουμε το ταλέντο μας στη μουσική και σας καλούμε να μας στηρίξετε ώστε να προσφέρουμε ξανά σ’ ένα βασικό πυλώνα του συστήματος υγείας μας.

Διανύουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε να προστατεύσουμε το υπέρτατο αγαθό, την υγεία μας. Συνεχίζουμε το κουπί!

* Δέσπω Πλυτά, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μακρυγιάννης, Κυριάκος Χατζηττοφής, Yuri Melikov, Γιώργος Σπανός, Ιωάννης Ιωαννίδης
Α’ παράσταση -> Κυριακή 4 Απριλίου 2021. Ώρα έναρξης 9:15 το βράδυ.

Επαναλήψεις -> Κυριακή 11 και 18 Απριλίου 2021. Ώρα έναρξης 9:15 το βράδυ. Οι κρατήσεις θα αρχίσουν 5 και 12 Απριλίου αντίστοιχα.

*Μέσω πλατφόρμας ZOOM – Ο σύνδεσμος συμμετοχής, θα σταλεί 2 ημέρες προηγουμένως.**Απαιτείται η δήλωση συμμετοχής ώστε να σας σταλεί ο σύνδεσμος για την είσοδο σας στη πλατφόρμα.***Για τα άτομα με δυσκολίες σύνδεσης στο διαδίκτυο, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής συνδιάλεξης.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε παράσταση :100

****Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην προχωρήσετε μέσω paypal αλλά να καταθέσετε την εισφορά σας, απαιτείται η τηλεφωνική κράτηση στο 99383040 ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα στοιχεία για συμμετοχή σας στη πλατφόρμα.

Τράπεζα Κύπρου: 357012551296

Ελληνική Τράπεζα : 12101326760001

Φωτογραφικό Υλικό: