(Βίντεο)Με μουσική κόντρα στους καιρούς

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Οργάνωσης,

Σας παρουσιάζουμε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο παρουσιάστηκε μέσω της εφαρμογής ZOOM στις 4 Απριλίου 2021.

Άρτια επιμελημένο από τους εθελοντές μέλη της Οργάνωσης,

Δέσπω Πλυτά, Κωνσταντίνος & Virginia Παπαγεωργίου, Νικόλας Παπαγεωργίου, Δημήτρης Μακρυγιάννης, Κυριάκος Χατζηττοφής, Yuri Melikov, Γιώργος Σπανός, Ιωάννης Ιωαννίδης,

οι οποίοι έθεσαν στόχο σε αυτές τις πρωτόγνωρες εποχές που διανύουμε, μέσα από τη μουσική τους, να μας προσφέρουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και στο τέλος όλοι μαζί να ενισχύσουμε με ιατρικό εξοπλισμό, τη νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο σκοπός αυτής της δράσης λοιπόν ήταν να επιστρατεύσουμε όλη την ευαισθησία που μας διακατέχει και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να προσφέρουμε ξανά στη πρώτη γραμμή. Εκεί που οι επαγγελματίες υγείας, αδιάκοπα και ακούραστα εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουν και την πανδημία του κορωνοϊού.

Εκεί, που οι ασθενείς νοσηλεύονται με άμεσο κίνδυνο της ζωής τους και χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών τους κυρίως με ειδικά μηχανήματα. Επιστρατεύσαμε το ταλέντο μας στη μουσική και σας καλούμε να μας στηρίξετε ώστε να προσφέρουμε ξανά σ’ ένα βασικό πυλώνα του συστήματος υγείας μας. Διανύουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε να προστατεύσουμε το υπέρτατο αγαθό, την υγεία μας. Συνεχίζουμε το κουπί!

Σχετική ανακοίνωση εκδήλωσης : https://bit.ly/32tYywp

Λογαριασμοί εισφορών : Τράπεζα Κύπρου: 357012551296 Ελληνική Τράπεζα : 12101326760001 Άμεση εισφορά μέσω PAYPAL : https://bit.ly/2Q7mweE

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού