Οι υποστηρικτές μας

Η οργάνωση Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος, δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη χωρίς την γενναιόδωρη βοήθεια των υποστηρικτών της.

Για πληροφορίες στο πώς μπορείτε να γίνεται υποστηρικτής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΡΙΚ

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) είναι ο διάδοχος της Κυπριακής Ραδιοφωνικής Υπηρεσίας (Cyprus Broadcasting Service – CBS) η οποία δημιουργήθηκε το 1953 από την τότε Βρετανική Αποικιακή Διοίκηση της Κύπρου.

Ιστοσελίδα

ΑΤΗΚ

Η Cyta ιδρύθηκε ως Ημικρατικός Οργανισμός με σκοπό την παροχή, συντήρηση και ανάπτυξη πλήρους τηλεπικοινωνιακής υπηρεσίας, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Θεωρείται ο κορυφαίος παροχέας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο.

Ιστοσελίδα

BIOBANK CY

Το Έργο CY-Biobank στοχεύει να  μελετήσει το κυπριακό ανθρώπινο γονιδίωμα,  παράγοντας γνώση που θα εξυπηρετήσει ως εργαλείο αναφοράς για πολλά άλλα ερευνητικά προγράμματα που θα μελετήσουν σπάνιες μονογονιδιακές διαταραχές ή πιο συχνά σύνθετα περιστατικά με πολυπαραγοντική αιτιολογία. Κατά συνέπεια, μια αναμενόμενη επιδίωξη για ολοκλήρωση της συνεισφοράς του έργου είναι η εξέλιξη καλύτερων θεραπειών και φαρμάκων για όλους τους ασθενείς, σεβόμενοι πλήρως την ίδια ώρα, όλα τα επιστημονικά και δεοντολογικά πρότυπα.

Ιστοσελίδα
Λογότυπο Υποστηρικτή

Υποστηρικτής

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον χώρο για να διαφημιστείτε και να μας βοηθήσετε στον σκοπό μας..

Ιστοσελίδα