Αναδοχή παιδιού από την Κένυα

Κατάσταση: Ενεργό Πρόγραμμα

Με την δική σας συμβολή βοηθούμε τα παιδιά αυτά να ζουν σε πιο ανθρώπινες συνθήκες, να τους εξασφαλίζεται το φαγητό, η ένδυση τους και να τους προσφέρεται εκπαίδευση, το πιο ουσιαστικό εφόδιο για να μπορέσουν να έχουν καλύτερες προοπτικές στην ζωή τους.

Αρκετοί ανάδοχοι θέλοντας να εκφράσουν την αγάπη τους έχουν αποστείλει ταχυδρομικώς δώρα στα παιδιά. Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι πολλές φορές τα δώρα αυτά πιθανόν να μην φθάνουν στον προορισμό τους. Είτε διότι χάνονται στην διαδρομή είτε διότι ο παραλήπτης δεν έχει λεφτά να πληρώσει για να παραλάβει το δέμα. Ή στη καλύτερη περίπτωση αναγκάζονται οι υπεύθυνοι των παιδιών να καταβάλουν το αντίτιμο και αυτό δημιουργεί άβολες καταστάσεις. Για αυτούς τους λόγους και για να μην δημιουργούνται προβλήματα θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όσοι επιθυμούν να στείλουν κάποιο δώρο στα παιδιά να επικοινωνούν πρώτα με τον συντονιστή του προγράμματος για να δίνονται οι απαιτούμενες πληροφορίες ή ο καλύτερος τρόπος αποστολής ανάλογα με την περίπτωση. Σας ευχαριστούμε και πάλι.

«Αναδοχή εκ του Μακρόθεν» Φωτογραφικό υλικό από τις επιτόπιες αποστολές μας.

Christ Chapel Children ‘s Home

    ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αναδοχή εκ του Μακρόθεν»

    Τα Στοιχεία σας

    Κύριοι,

    Επιθυμώ να συμμετάσχω στο Πρόγραμμα «Αναδοχή εκ του Μακρόθεν» για την εκπαίδευση και στήριξη παιδιών από φτωχές οικογένειες στη ΚΕΝΥΑ και είμαι πρόθυμος/η να αναλάβω την «Αναδοχή εκ του Μακρόθεν» παιδιού / ών που θα μου υποδείξετε. Για το σκοπό αυτό αναλαμβάνω να πληρώνω €20 το μήνα, σε μηνιαίες / τριμηνιαίες / εξαμηνιαίες / ετήσιες δόσεις, με τραπεζική εντολή ή με κατάθεση μετρητών στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει για αυτό το Πρόγραμμα.

    Η συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα θα ισχύσει με την υπογραφή σχετικού Συμβολαίου Αναδοχής για περίοδο τριών (3) χρόνων με δυνατότητα ανανέωσης.