ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αποστολή Σερβία

Η Οργάνωση Εθελοντές Γιατροί – Κύπρος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιεί επείγουσα αποστολή στην Σερβική Δημοκρατία , με στόχο την ανακούφιση των χιλιάδων πλημμυροπαθών εξαιτίας της πρωτοφανούς θεομηνίας που έπληξε την χώρα.

Η δραματική κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σημεία της Σερβίας, χρήζει άμεσης βοήθειας και η Οργάνωση παρ’ όλο των άλλων δραστηριοτήτων της και της οικονομικής κρίσης θα δείξει ακόμα μια φορά τη δύναμη ψυχής που έχει και θα παρουσιαστεί εκεί όπου χρειάζεται βοήθεια.

Είναι γνωστό ότι οι Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος είχαν πραγματοποιήσει πολλαπλές ιατροφαρμακευτικές αποστολές το 1989-1990 στην πρώην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία βοηθώντας τον πληθυσμό στην εποχή του εμφυλίου.

Η οργάνωση μας, θα πραγματοποιήσει αποστολή με τετραμελή ομάδα γιατρών και νοσηλευτών με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Οργάνωσης Δρ. Ανδρέα Νεοφύτου.

Όλα τα μέλη της αποστολής έχουν και την θέληση και την εμπειρογνωμοσύνη για να προσφέρουν και αυτή την φορά, ιατροφαρμακευτική βοήθεια.

Ανάλογα με τις ανάγκες που θα διαπιστωθούν ,μπορεί να ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή, με διευρυμένη συμμετοχή εθελοντών και συνεισφορά αναγκαίου ιατρικού και άλλου υλικού.
Η αποστολή αναχωρεί ξημερώματα Πέμπτης 22/5/2014.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού