Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Ανθρωπιστική Αρωγή στη Λωρίδα της Γάζας

Η Οργάνωση ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ – ΚΥΠΡΟΣ προσκαλεί τα μέλη της, τους Αναδόχους του προγράμματος “Το Όνομά μου είναι Γάζα”  (My Name is Gaza),  τους Αναδόχους του προγράμματος “Αναδοχής εκ του Μακρόθεν” για στήριξη παιδιών στη Δυτική Όχθη, τους Εθελοντές και Φίλους της Οργάνωσης, σε παρουσίαση με θέμα :

Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη και Ανθρωπιστική Αρωγή στη Λωρίδα της Γάζας

το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας “Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας” στις 7:00μμ.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον  Dr. Aed M.M. Yaghi , Διευθυντή του γραφείου της Οργάνωσης PALESTINIAN MEDICAL RELIEF SOCIETY στη Γάζα, με την οποία συνεργάζεται η Οργάνωσή μας για τη στήριξη παιδιών μέσω του προγράμματος “Το Όνομά μου είναι Γάζα”.

Η εκδήλωση τελεί υπό της αιγίδα της ιδρύτριας και Επίτιμης Προέδρου της Οργάνωσης, Ευρωβουλευτού Δρ. Ελένης Θεοχάρους και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Οργάνωσης στο τηλέφωνο 70009990 ή στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου officeadmin@volunteerdoctors.org.cy .  

Παρακαλούμε δεχτείτε τις απολογίες μας για την περιορισμένη προειδοποίηση που δίδεται, αλλά ο παρουσιαστής και φιλοξενούμενός μας στη Κύπρο μόλις νωρίτερα σήμερα το πρωί οριστικά εξασφάλισε της απαιτούμενη Άδεια Εξόδου.

 

 

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού