ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μίνι Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ΑΓΑΠΗΣ»

 Σήμερα  Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Στροβόλου  στις 11πμ δημοσιογραφική διάσκεψη της Οργάνωσης Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος και του Συνδέσμου Ατόμων με Διαβήτη, στην οποία ανακοινώθηκε η διεξαγωγή φιλανθρωπικού μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στα γήπεδα Daluz στην Ανθούπολη, από τις 10πμ. μέχρι τις 2μμ.

Τόσο η Πρόεδρος της Οργάνωσης δρ Α. Αγρότου και η Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ντίνα Κωνσταντινίδου, όσο και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη και ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Λάζαρος Σαββίδης οι οποίοι χαιρέτησαν την διάσκεψη, κάλεσαν το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια και να συνδράμει στο φιλανθρωπικό έργο της των διοργανωτών.

Σκοπός της διεξαγωγής του «FUTSAL ΑΓΑΠΗΣ»  είναι η οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων των δύο συνδέσμων που αφορούν στο παιδί. Η Οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος» θα ενισχύσει το πρόγραμμα,  «Φίλοι Του Παιδιού» το οποίο στηρίζει ποικιλοτρόπως άπορα παιδιά στη Κύπρο. Ο Σύνδεσμος Ατόμων με Διαβήτη θα συνεχίσει να στηρίζει καθημερινά, παιδιά όλων των ηλικιών που πάσχουν από  διαβήτη.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επίτιμης Προέδρου της Οργάνωσης και Ευρωβουλευτού Δρ. Ελένης Θεοχάρους και υπό την υψηλή Προστασία του Δημάρχου Στροβόλου κ. Λάζαρου Σαββίδη. Υποστηρικτής ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Λευκωσίας.

 

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού