Αποστολή στην Κένυα – Αύγουστος 2016

Διάρκεια:

01/08/2016 - 31/08/2016

Τοποθεσία:

Κένυα

Συμμετέχοντες:

Δρ.
Πέτρος Ιακωβίδης
Παιδίατρος

Περιγραφή:

Στην Κένυα, βρίσκεται αυτές τις μέρες, ομάδα εθελοντών της Οργάνωσης.

Στην Κένυα και συγκεκριμένα στο St. Clement Primary School, το οποίο βρίσκεται και λειτουργεί εντός του συγκροτήματος της Ορθόδοξης Μητρόπολης της Κένυας στο Ναϊρόμπι, πραγματοποιείται αποστολή, με επικεφαλής τον Δρ. Πέτρο Ιακωβίδη, διευθυντή αποστολών της Οργάνωσης.

Η αποστολή πραγματοποιείται στα πλαίσια του ετήσιου καθιερωμένου ελέγχου του προγράμματος «Αναδοχή Εκ του Μακρόθεν» που διατηρεί τα τελευταία 8 χρόνια η Οργάνωση και το οποίο στηρίζεται από Κύπριους αναδόχους.

Σκοπός της αποστολής είναι και η επιδιόρθωση των σχολικών κτηρίων του St. Clement Primary School και για αυτό έχει ταξιδεύσει από την Κύπρο, εργολάβος οικοδομών ο οποίος κατευθύνει τις εργασίες ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο να δεχθεί τους μαθητές με την νέα σχολική χρονιά.

Μέχρι στιγμής έχουν επιδιορθωθεί τα θρανία, οι καρέκλες, ο φράκτης γύρω από το σχολείο και έχουν αντικατασταθεί οι βρύσες, τα σπασμένα παράθυρα, τα κεραμικά και οι πόρτες.

Στις επόμενες μέρες, θα εξοπλιστεί η κουζίνα του σχολείου και αγοραστούν κάλτσες και παπούτσια για όλα παιδιά του σχολείου.

Φωτογραφικό Υλικό: