Έρανος της Οργάνωσης 16/2022

Μετά τα δραματικά γεγονότα στην καρδιά της Ευρώπης, έχουμε ανταποκριθεί άμεσα για προσφορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προς τους Ουκρανούς πρόσφυγες και έχουμε ήδη πραγματοποιήσει 2 ιατρικές και ανθρωπιστικές αποστολές στα σύνορα Ρουμανίας- Ουκρανίας, για παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι αποστολές, πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την οργάνωση Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος και απαρτίζονταν από Κύπριους εθελοντές τους οποίους η Οργάνωση κάλυψε όλα τα έξοδα. Επίσης, με το πέρας των πολεμικών συρράξεων, προσδοκούμε σε μία καθημαγμένη περιοχή της Ουκρανίας, να οικοδομήσουμε ή αναδομήσουμε ένα ιατρικό κέντρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε πως έχουμε εξασφαλίσει άδεια για παγκύπριο έρανο ώστε να συνεχιστεί το ανθρωπιστικό έργο της Οργάνωσης με αποδέκτες τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία. Δεδομένου της κρισιμότητας της επικρατούσας κατάστασης αλλά και την ανάγκης συνεχούς αποστολής επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας, σας παρακαλούμε όπως προσφέρετε στον αγώνα αυτό έτσι ώστε να συνεχίσουμε ως Κύπριοι ενεργοί πολίτες, επαγγελματίες υγείας, να δίνουμε δυναμικά το παρόν μας εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού