Αποστολή στη Ζιμπάμπουε – Αγρόκτημα Χαρά(ρε)

Αποστολή στη Ζιμπάμπουε – Αγρόκτημα Χαρά(ρε)

Η Οργάνωση Εθελοντές Γιατροί – Κύπρος ανακοινώνει την τρέχουσα αποστολή της στη Ζιμπάμπουε που άρχισε την Κυριακή 9 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Απριλίου και σκοπό έχει την επέκταση των ανθρωπιστικών της προγραμμάτων, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα της χώρας Χαράρε, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Το Αγρόκτημα Χαρά(ρε)”.  Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ζιμπάμπουε και Αγκόλας και τον Σεβ. Μητροπολίτη Σεραφείμ άρχισε η υλοποίηση του εμπεριστατωμένου και λεπτομερούς σχεδιασμού μεγάλου Αγροκτήματος, σε γη που παραχωρεί για το σκοπό αυτό η Μητρόπολη.

Στη διάρκεια της αποστολής τα μέλη της Δρ Ελένη Θεοχάρους Επίτιμη Πρόεδρος της Οργάνωσης και Δρ Ανδρέας Κάουρος, Υπεύθυνος Οικονομικών είχαν και θα έχουν σημαντικές συναντήσεις με αξιωματούχους και άτομα που από τις θέσεις και τις γνώσεις τους θα συμβάλουν στην επιτυχία του έργου.  Μεταξύ αυτών η αποστολή συναντήθηκε με τον Πρέσβη της ΕΕ στη Ζιμπάμπουε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρόθεση την παροχή υποτροφιών σε παιδιά,τον Πρέσβη της Ελλάδας για εξασφάλιση   της στήριξης του στο εγχείρημα και τον Υφυπουργό Γεωργίας της χώρας κ. Ευάγγελο Χαριτάτο, Ελληνικής καταγωγής από τον οποίο η Οργάνωση θα εξασφαλίσει όλη την τεχνογνωσία για το έργο.

Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την επιτυχία του Προγράμματος, κυρίως για την αποδοτικότητα και παραγωγικότητα που θα έχει το Αγρόκτημα Χαρά(ρε) και την συνεπαγόμενη ποικιλότροπη βοήθεια που θα έχουν ορφανά παιδιά και δυσπραγούσες οικογένειες από τα εισοδήματα του προγράμματος.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού