Δωρεά τρόλεϊ βαρέων πασχόντων στη ΜΕΘ Λευκωσίας.

Η οργάνωση Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές που αδιάκοπα εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορωνοϊού, προχώρησε στην δωρεά 3 τρόλεϊ βαρέων πασχόντων προς το νέο ειδικό χώρο Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο νοσοκομειακός εξοπλισμός αυτός, ανήκει σε ειδική κατηγορία προδιαγραφών αφού προορίζεται για βαρέως πάσχοντες ασθενείς που νοσηλεύονται με άμεσο κίνδυνο της ζωής τους και οι οποίοι χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών τους κυρίως με ειδικά μηχανήματα.

Με σκοπό την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού και περαιτέρω τη μείωση των πιθανών νοσοκομειακών λοιμώξεων των βεβαρημένων ασθενών, εξασφαλίζουμε το απαιτούμενο υψηλό επίπεδο ποιότητας παροχής υπηρεσιών στην ΜΕΘ.

Εν κατακλείδι, η οργάνωση Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος είναι μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, ανθρωπιστική Οργάνωση με ιατρικό και ανθρωπιστικό έργο που επεκτείνεται σ’ όλο το κόσμο και επί του παρόντος τα περισσότερα από τα μέλη μας έχουν συστρατεύτει στη πρώτη γραμμή.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού