Ενημέρωση προς αναδόχους- το σχολείο παραμένει κλειστό.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναδόχους του προγράμματος

Αναδοχή εκ του Μακρόθεν, για παιδιά από την Κένυα

Όπως μας έχουν ενημερώσει, το σχολείο Άγιος Κλημέντιος στην Κένυα, παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου. Οι μαθητές, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και αναμένουμε την επανεκκίνηση για ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς τους. Όταν γίνει αυτό και για όποια διαφοροποίηση στον κατάλογο παρουσιών του σχολείου σχετικά με την δική σας αναδοχή θα ειδοποιηθείτε άμεσα. Όλες οι αλλαγές στα συμβόλαια θα γίνουν βάση του νέου παρουσιολογίου του σχολείου.

Τα προγράμματα μας, επικεντρώνονται στην προσφορά προδημοτικής και δημοτικής εκπαίδευσης, σίτισης, ένδυσης και υπόδησης σε παιδιά τα οποία διαφορετικά δεν θα είχαν πρόσβαση σε οργανωμένη βασική εκπαίδευση.

Το 2016 αποστολή της Οργάνωσης, διενήργησε βασική συντήρηση στα σχολικά κτίρια του δημοτικού σχολείου του Αγίου Κλήμεντος και κάλυψε το κόστος σύνδεσης του σχολείου με το αποχετευτικό σύστημα του Ναϊρόμπι, βασική προϋπόθεση για την συνέχεια λειτουργίας του σχολείου.

Το 2018, αποστολή της Οργάνωσης στην οποία μετείχαν εθελοντές καθηγητές αλλά και άλλοι ιδιώτες εθελοντές, συνέχισε εργασίες συντήρησης εμπλέκοντας όμως και τους μαθητές του σχολείου (όπου ήταν δυνατό) ώστε να μεταδοθεί η έγνοια για την φροντίδα, η ευθύνη ακόμα, για ότι προσφέρεται προς χρήση για κοινό όφελος. Επίσης, με αγορά υπηρεσιών από τοπικό εργολάβο, η Οργάνωση αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις του σχολείου, μεταξύ άλλων, με καινούρια δάπεδα στις τάξεις και διαδρόμους στην αυλή.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα!! Η αγάπη σας, δίνει δύναμη και κουράγιο σε παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

*Απαγορεύεται η χρήση/εκμετάλλευση των φωτογραφιών της Οργάνωσης, χωρίς άδεια.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού