ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ – Μάϊος 2020

 “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ”

Μάϊος 2020

Όπως ήδη θα γνωρίζετε κάθε χρόνο η Μαρίνα και η ομάδα της ποδηλατούν περιμετρικά όλη την Κύπρο. Τις πρώτες δυο χρονιές η πορεία στήριξε τον σύνδεσμο ‘ Ένα όνειρο μια ευχή’, την τρίτη χρονιά το Καραισκάκειο Ίδρυμα και την τέταρτη χρονιά τον Σύνδεσμό για παιδιά με Αυτισμό Κύπρου. Φέτος, τα έσοδα της πορείας θα ενισχύσουν την οργάνωση Εθελοντές Γιατροί Κύπρος.

Η Μαρίνα, μέσω του επαγγέλματος της σαν ποδίατρος είναι ενεργό μέλος της Οργάνωσης και γνωρίζει την δράση της, αφού κ η ίδια προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αποφάσισε φέτος να στηρίξει την Οργάνωση και σαν αθλήτρια ποδηλασίας μέσω αυτού του θεσμού.

Ως γνωστόν η συλλογή χρημάτων γίνεται μέσω δωρεών του κόσμου ανά το Παγκύπριο που επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια  αυτή αλλά και από εταιρείες δήμους, κοινότητες τις οποίες επισκέπτεται η Μαρίνα και η ομάδα της. Όλες οι απαραίτητες άδειες διεξαγωγής εράνου εξασφαλίζονται από τον οργανισμό που επιθυμεί η Μαρίνα να στηρίξει.

Η Μαρίνα ως εμπνευστής της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά , επιδιώκει μέσω της προσπάθειας αυτής  την ευαισθητοποίηση του κοινού, μεταφέροντας έμπρακτα το μήνυμα ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο  κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μας. Μέσω της πορείας και των ποδηλατικών δραστηριοτήτων της η Μαρίνα αποσκοπεί να κινητοποιήσει όλο το ποδηλατόφιλο κοινό ανά το Παγκύπριο μεταφέροντας προς τα έξω μηνύματα προσφοράς, εθελοντισμού και ανιδιοτελής αγάπης προς τους συνανθρώπους μας και κυρίως τα παιδιά.

 

Απευθυνόμαστε προς εσάς ευελπιστώντας να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και να υποστηρίξετε το έργο μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνεισφέρετε, η Μαρίνα και η ομάδα της θα περάσουν από κοντά σας κατά την διάρκεια της πορείας. 

 

Η πορεία, θα ξεκινήσει στις 4 Μαΐου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου 2020 με μεγάλο παιδικό πανηγύρι στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αποστόλου Ανδρέα στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής.

 

Τέλος, να αναφέρουμε θα υπάρχει όπως και κάθε χρόνο προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τόσο η Οργάνωση όσο και η Μαρίνα, θα δίνουν τις ευχαριστίες τους προς τις εταιρείες και φορείς που μας στηρίζουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις καθώς και στο έντυπο υλικό που θα αφορά στην εκδήλωση.

 

θα εκτιμούσαμε πολύ αν αγκαλιάζατε την προσπάθεια μας. Είμαστε ανοιχτοί σε τυχόν προτάσεις και διευκρινήσεις που πιθανόν να έχετε και την διευθέτηση προσωπικής συνάντησης αν επιθυμείτε.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού