ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Η οργάνωση  Εθελοντές Γιατροί-Κύπρος,  σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 11:00 π.μ. στο Δημαρχείο Κατεχόμενης Κερύνειας, στην Λεωφόρο Μάρκου Δράκου αρ. 8, παρά το οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, με αφορμή την παρουσίαση του Προγράμματος «ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ».

Το Πρόγραμμα στοχεύει στη μείωση της νοσηρότητας για καρδιοαγγειακές παθήσεις, που σύμφωνα με τις στατιστικές υγείας αποτελούν  βασική αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας και στην πατρίδα μας, όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Η Οργάνωση μέσα στα πλαίσια του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και ρόλου της για ευημερία, συμμετέχει με το Πρόγραμμα αυτό, στο στόχο των συστημάτων υγείας των ανεπτυγμένων χωρών για υγιή γήρανση μέσα από προληπτικές στρατηγικές (αγωγή υγείας, προσυμπτωματικός έλεγχος, πρώιμη διάγνωση).

Στη συνέντευξη Τύπου, θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο του Προγράμματος και θα απευθύνουν χαιρετισμό η επίτιμη πρόεδρος της Οργάνωσης Δρ Ελένη Θεοχάρους, η δήμαρχος της κατεχόμενης Κερύνειας, Δρ. Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη και ο πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ. Γιώργος M. Γεωργίου.

 

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού