Στο Δημοτικό Σχολείο Αρεδιού.

Τη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, με υπεύθυνη δασκάλα τη κα Χριστίνα Σάββα πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Αρεδιού στο πλαίσιο της συμβολής μας στη σχολική κοινότητα με στόχο την καλλιέργεια και αφύπνιση της εθελοντικής συνείδησης.

Στόχος της επίσκεψης, ήταν η γνωριμία με τους μαθητές καθώς και η παρουσίαση των 27 ετών ανθρωπιστικής δράσης της Οργάνωσης μέσα από φωτογραφικό υλικό με απώτερο σκοπό τη μεταλαμπάδευση του αισθήματος της προσφοράς προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη σ όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Τη παρουσίαση αυτή, ανέλαβε η επίτιμη πρόεδρος της Οργάνωσης Δρ. Ελένη Θεοχάρους επί παρουσία της προέδρου Δρ Αγρότου Ανδρούλας, του μέλους Διοικητικού Συμβουλίου κα Δέσπω Πλυτά και του μέλους της Οργάνωσης κα Ανθούλα Μιχαήλ.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή, την κα Χριστίνα Σάββα καθώς και τους μαθητές για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία που μας προσέφεραν.

Οι μαθητές της Ε' και ΣΤ΄ τάξης μαζί με την επίτιμη πρόεδρο της Οργάνωσης Δρ. Ελένη Θεοχάρους, τη πρόεδρο Δρ Αγρότου Ανδρούλα, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου κα Δέσπω Πλυτά, μέλος της Οργάνωσης κα Ανθούλα Μιχαήλ.
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού