Τις θερμότερες ευχές μας! Καλή Ανάσταση!

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες,  αρκετά από τα μέλη μας συστρατεύθηκαν στην πρώτη γραμμή. Υποκλινόμαστε μπροστά στην επιμονή και στην αφοσίωση τους να αγωνιστούν στην σκιά της πανδημίας αψηφώντας τους κινδύνους που κρύβει ο αποκαλούμενος “αόρατος εχθρός”.

Αυτός ο εχθρός, μας έφερε αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα με την καθημερινότητα μας να αλλάζει. Ο τρόπος ζωής μας έχει αλλάξει και είναι νωρίς να μιλήσουμε για το μετά. Ως άνθρωποι, ας βάλουμε ένα στόχο. Να βγούμε καλύτεροι μέσα από αυτήν την δοκιμασία.

Είθε η φετινή Ανάσταση να πλημμυρίσει τις καρδιές μας με αγάπη και συμπόνια για τον συνάνθρωπο. Δεν θα μπορούσε να νοηματοδοτηθεί διαφορετικά αφού καλούμαστε να την ζήσουμε δίχα τα ήθη και τα έθιμα που της αρμόζουν, δίχα τα αγαπημένα πρόσωπα που την συμπληρώνουν.

Θα θέλαμε να σας απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας και να σας καλέσουμε να γιορτάσετε το Πάσχα εκφράζοντας την αγάπη σας με τον πιο δυνατό τρόπο. Μηδενίστε τις υποχρεωτικές αποστάσεις και κατοικείστε νοερά στις καρδιές των αγαπημένων σας.

Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις πρώτος νέα και ανακοινώσεις του οργανισμού